miercuri, august 27

Pentru ca....

Ce usor este sa judeci sa arati cu degetul.....de fapt e mai usor sa faci comentari cat timp eu fac compuneri.

Pentru IMPREFECTIUNEA si TIPA CU MITRALIERA 2 persoane care au avut onoarea sa judece modul meu de exprimare si nu au reusit sa perceapa mesajul din spatele greselilor gramaticale am cate ceva de spus. Dupa nick pot deduce ca sunteti 2 persoane pline de infatilitate 2 copii frustrati care sunt atat de lasi incat nu au curajul sa isi faca public numele sau parerea despre ce transmit eu.
Tot ce spun in acest blog vine din experienta mea de viata si din cultura mea generala,eu nu imi insusesc parerile altora eu am perceptiile mele personale EU NU SUNT CEL MAI BUN ,NU SUNT CEL MAI SLAB dar sunt printre putinii care au tupeu sa zica direct ce este societatea in care traim si cum sunt oamenii.Pregatira mea persoanala imi confera dreptul moral si practic de a exprima ceea ce simt dar intodeauna vor aparea circa 2-3 care se vor regasii in ceea ce zic eu si tocmai de aceea sar la atac.
Judeca de 2 ori inainte sa comentezi

0723169181 numarul meu de telefon daca ai ceva sa imi spui

13 comentarii:

Anonim spunea...

ai foarte mare dreptate,eu sunt o ignoranta iar tu un mare scriitor.just so you know,sunt de fapt colaborator la o revista deci sunt cunoscatoare in arta "compunerilor".apoi maturule elohim8,frustratul esti tu pt ca nu esti capabil sa primesti o critica si te ambalezi atata pt ca nu te pupa toata lumea in cur pt ca ai blog.totusi apreciez corectitudinea gramaticala din acest post.
te-am pupat!

Anonim spunea...

“Ce usor este sa judeci sa arati cu degetul.....de fapt e mai usor sa faci comentari cat timp eu fac compuneri.”

Din moment ce compunerile au calitatea unei veverite calcate de tractor, mai bine te-ai lasa de ele. Daca stau sa ma gandesc, de fapt compuneriile tale cu totul sunt un mare comentariu referitor la frustrarile tale de zi cu zi.


“Pentru IMPREFECTIUNEA si TIPA CU MITRALIERA 2 persoane care au avut onoarea sa judece modul meu de exprimare si nu au reusit sa perceapa mesajul din spatele greselilor gramaticale am cate ceva de spus.”

Si asa isi incepe discursul, tatuca raoul. Dupa cum avem de vazut, Raoul, blogger-ul, afirma faptul ca daca posturile sale sunt criticate, atunci mesajul sau nu a fost inteles. Altfel, daca mesajul ar fi fost perceput, atunci posturile lui ar fi ramas virgine de critici negative, si s-ar fi bucurat de o feciorie eterna. Saracutu, nu s-a gandit ca poate mesajul este infect si eronat.

“Dupa nick pot deduce ca sunteti 2 persoane pline de infatilitate 2 copii frustrati care sunt atat de lasi incat nu au curajul sa isi faca public numele sau parerea despre ce transmit eu.”

Acum Raoul incepe sa “judece”!!! RAOUL!!! Cum ai putut sa faci asta!? Ai cazut in lumea oameniilor mici! Tocmai tu... Naspa :D. Un om este infantil pana in momentul in care o sa moara, asta este cat se poate de adevarat. Daca tu ti-ai pierdut copilaria intr-un mod jignitor de penibil ... Inca o chestie, nick-ul reflecta un fragmen din personalitatea unui om. La fel si numele unui blog. Elohim e dragut dar din moment ce adaugi si un 8, atunci e cam penibil. Plus ca este putin cam pretentios. Nu stiu cine vrei sa fi? Copacul vietii sau dumnezeul evreilor? In al doilea rand , din cauza ca era deja luat , ai pus un opt la sfarsitul numelui ca blogul tau sa se numeasca “elohim”. That is weak...

“Tot ce spun in acest blog vine din experienta mea de viata si din cultura mea generala,eu nu imi insusesc parerile altora eu am perceptiile mele personale EU NU SUNT CEL MAI BUN ,NU SUNT CEL MAI SLAB dar sunt printre putinii care au tupeu sa zica direct ce este societatea in care traim si cum sunt oamenii.”

Experienta ta de viata? Am dubii. Cultura ta generala ? Asemenea. Tu esti un caz special, niciodata nu imprumuti perceptiile altora. Tu esti un om inedit, un inventator din cea mai pura materie. Dupa cum vorbesti ca esti”printre putinii care au tupeu sa zica direct ce este societatea in care traim si cum sunt oamenii” mi-e ca esti si cantaret de rap. Si mai penibil...

“Pregatira mea persoanala imi confera dreptul moral si practic de a exprima ceea ce simt dar intodeauna vor aparea circa 2-3 care se vor regasii in ceea ce zic eu si tocmai de aceea sar la atac.”

Pregatirea ta personala iti confera dreptul moral “si practic” de a exprima ceea ce simti? PENIBIL! Si eu care credeam ca spui ceea ce simti din cauza ca ai avea si tu o personalitate. De fapt pregatirea iti da personalitatea ... Trist dar adevarat. Oricum, fie vorba intre noi doi, Elohim, intotdeauna se vor gasi mai mult de 2-3 persoane care or sa doreasca sa faca haz de tine pentru ca le dai toate motivele pentru acest lucru, pentru ca, nu stiu cum sa iti spun asta, dar .... esti penibil!

“Judeca de 2 ori inainte sa comentezi.”
Imi pare rau, eu nu judec . Eu gandesc ;). Sunt o fiinta prea " imprefecta" pentru asa ceva. O sa las asemenea treburi pe mana ta “Elohim”.

P.S. Ti cont de parerea celor din jur din moment ce ai incercat sa scri corect, dar tot ti-au scapat cativa iepurasi printre degete. Eu sunt “Imperfectiunea” , nu “Imprefectiunea” , dar cred ca este prea greu pentru tine sa scri cu adevarat corect, asa ca iti voi face treaba mai usoara si o sa ma botez , asa, pentru inimioara ta “Imprefectiunea”. Pupici!

Anonim spunea...

doamne imprefectiunea youreally outdid yourself this time.dar degeaba ti-ai obosit degetelele pe tastatura,tot un ignorant imatur ramai,n-ai ce facei.

Anonim spunea...

Poate sunt ignoranta... dar, fie vorba intre noi, intre doi, al treilea castiga si asta cu siguranta este Raoul. Aroganta, ignoranta si obraznica :).

Anonim spunea...

ups my bad,you actually are an ignorant immature total bitch.imperfectiunea,wanna come over and do our nails?

Anonim spunea...

Nu , daca nu vine si raoul. El e cea mai mare cucuvea dintre toate :).

Anonim spunea...

yay girls' night out! slumber part wooooo i'll bring the popcorn and zombie movies.imperfectiunea tu ce aduci?

Anonim spunea...

Viagra, pentru Raoul. Deja are nevoie , de la o varsta frageda. De cand era mic era moarta, asemenea animalutzelor calcate de masina pe autostrada. Odihneasca-se-n pace. Sa ii fie tarana usoara...

Anonim spunea...

ashes to ashes,dust to dust.
vesnica pomenire.
era prea tanara,nu se poate!!!

Anonim spunea...

Pana la urma, revenind la realitate, nici nu prea are rost sa se ia cineva de copilul asta. Din cate se vede, este prea plin de sine, prea arogant, orgolios, dogmatic.


“Dupa nick pot deduce ca sunteti 2 persoane pline de infatilitate 2 copii frustrati care sunt atat de lasi incat nu au curajul sa isi faca public numele sau parerea despre ce transmit eu.”

Iubire, vreau sa iti declar ceva, ceea ce am facut a fost sa imi declar in mod public pararea despre cele spuse de tine. Majoritatea sunt aberatii si tu cu siguranta esti un ipocrit mai ales dupa modul in care te exprimi. Plus, chiar daca ti-as spune cine sunt si de unde sunt , nu te-ar incalzi cu nimic pentru ca nici macar nu ma sti.

Incearca sa cobori din lumea aia a ta din plexiglass si poate o sa incepi sa privesti totul printr-o lentila de sticla si nu un zid de BCA. Inca un sfat prietenesc, renunta la ochelarii de cal, iti strica vederea si se poate ca din cauza lor, atunci cand treci strada, sa te loveasca masina.

Pupici, dragule!

Anonim spunea...

revenind la lucruri serioase.raoul tu gresesti si nu o spun cu rautate.atunci cand iti faci un blog,te angajezi la publicarea unor scrieri pe care oricine le poate citi si fata de care oricine isi poate exprima parerea.iar aceasta perere nu poate sa fie de fiecare data in favoarea ta,avand in vedere mai ales felul in care scri.apoi atunci cand te apuci sa scri publicului larg,indiferent ce mesaje profunde transmiti,trebuie sa le dai o forma cel putin corect gramaticala,altfel lasi impresia ca ai fi un taran analfabet.
apoi ceea ce scri tu pe blog este o prostie.incerci sa abordezi teme si idei mult prea complexe pt tine.cand scri ceva te exprimi prost,nu aduci argumente potrivite,pur si simplu scri mult dar nu spui de fapt nimic.blogul tau e o gluma.iata ca pot sa fiu directa asa cum te lauzi ca faci tu si imi exprim si parerea asa cum faci si tu.
inca ceva.tu singur te ataci.noi doar suntem cititori si spunem ceea ce credem si nu o sa fim intodeauna de acord cu ceea ce spui tu.trebuie sa realizezi acest lucru si sa nu te lamentezi ca un copil razgaiat cand cineva nu are aceleasi opinii ca tine.
atat.hai pa.

Anonim spunea...

ce usor e sa fi "tare in gura" din spatele unui monitor si a unei tastaturi dar nici unul dintre voi nu are curajul sa stea fata in fata cu mine sa ma priveasca in ochii.

Anonim spunea...

da raoul,ma intimidezi groaznic.eu nu am nimic personal cu tine.doar imi exprim parerea despre ce scri.nu ma iau de tine personal.de aceea fata in fata nu as avea ce sa iti zic.sa iti spun ca nu sunt de acord cu balivernele pe care le scri onine?tu scri pe blog,eu iti las comment.vrei sa ti-o zic si in fata?chiar ti se pare atat de jignitor ca cuiva nu-i place ce scri tu? grow up.serios.