marți, septembrie 9

Pretul corect



"Totul are un pret"....asa se spune asa auzim peste tot in cadrul emisunilor televizate sau a cartilor de specialitate,oare tu ai un pret? poti fi cumparat?


"Pretul sucesului" ce implica acesta expresie ce nu spune prea mult,privind in "show-biz" unde am diferite conexiuni si ceva prietenii realizez ca sucesul este scump poate chiar cel mai scump deoarece implica multe sacrificii financiare, emotionale si chiar sacrficii ce dauneaza oarecum sanatatii(noptii nedormite,ore foarte multe de studio pentru muziceni,etc).


Bineinteles 90% din cei ce au ajuns vedete ,mai ales fetele, au ajuns culcandu-se cu producatorii sau "sugand" cunoasterea sucesului de la "radacina". Impactul care il au aceste vedete asupra publicului este devastator si haide sa luam cateva exemple concrete: Andra "move your punnani girl make yoursel some money" tradus liber "fato da din cur si mergi sa faci bani" sau prin adaptare "Pune curu la bataie sa faci bani" ce mandru trebuie sa fie Marutza.


Pretul tau: tu cu cat te-ai vinde? sau cu cat te vinzi? cate ai sacrificat ca sa ajungi cine esti sau mai bine spus cine crezi tu ca esti, peste cate "cadavre" ai calcat? merita uneori sa sacrific tot pentru a fi cum vrei tu sa fi?nu desi sunt convins ca multi au raspuns cu Da pentru ca fiind atasati de materie gasiti un pret in orice si oricui pentru ca suntei gata sa va vinedeti ieftin,unii din voi,pentru a obtine ce ati visat.

Plini de falsitate multi se cred nepretuiti tocmai pentru ca sau vandut de foarte multe ori,si-au vandut prieteni,parintii,iubitul/iubita,pentru propriile lor interese.Cert e ca asmenea masonilor sunt oameni care stiu foarte bine ce iti doresti ce vrei si ce esti dispus sa dai ca sa obtii ce vrei si cand "ti-se pune oferta pe masa" nu prea ai cum sa zici nu, ce conteaza cei din jur principii si valori morale cand in sfarsit ai ruesit sa te vinzi ca o curva ieftina necostientizand ca un doar un "suflet si o minte indeendenta pot plutii in libertate". Sunt multe de spus dar am spus destul incat sa intelegi ca daca te vinzi o sa iti scada exponential valoarea ta de om,plus ca incetezi sa pasesti pe taramul cutezantei spirituale.



Totul are un pret pentru cei care au pret.

61 de comentarii:

Anonim spunea...

in primul rand trebuie sa recunosc ca aici ai mai scris corect cat de cat.insa mai ai de lucru.tu ai incercat vreodata sa citesti cu glas tare ce scri?adica serios,topica si felul in care sunt enumerate ideile...ma ametesc.bun,trecand peste detaliile tehnice observ ca iarasi abordezi un subiect utopic de parca tu ai fi undeva mai presus.si ma indoiesc ca ai fi.ca de obicei generalizezi si vorbesti de parca cu totii am fi niste prostituati sociali.sa stii raoul ca exista si oameni care muncesc din greu sa ajunga acolo unde sunt.in fine..

inca ceva.nu andra canta melodia aia,ci anda adam ;) apreciez totusi ca esti la curent cu viata amoroasa a lui marutza.

Anonim spunea...

Raoul, nu peste tot auzim chestia asta, dar pana la urma nu traiesc asemeni tie ,in da’ ghetto, si nu toata lumea mea se inverte in jurul banilor. (GOD DAMN, NIGGA’! Cand o sa treci peste frustrarea asta?”) Cartile de specialitate? Care carti? Da-mi 6 exemple. Daca spui ca auzi peste tot asta si citesti peste tot chestia asta, inseamna ca ar trebui sa imi spui o infinitate, dar eu sunt de treaba si te rog sa imi dai doar 6 exemple de asemenenea carti. Stiu ca este destul de greu sa gasesti 6 nume de carti, din moment ce nu sti mai niciunul, si va fi si mai greu sa gasesti carti care sa iti sustina aberatia, dar tu te-ai aruncat cu capul inainte, dogmaticul lu’ tata :D.


Raoul, teoretic daca vrei sa faci ceva in viata, trebuie sa muncesti. Asta presupune un sacrificiu personal. Pentru un trantor ca tine este cam greu sa faci asa ceva. Asa-i viata, ce sa-i faci?

Bineinteles 90% din cei ce au ajuns vedete ,mai ales fetele, au ajuns culcandu-se cu producatorii sau "sugand" cunoasterea sucesului de la "radacina". Impactul care il au aceste vedete asupra publicului este devastator si haide sa luam cateva exemple concrete: Andra "move your punnani girl make yoursel some money" tradus liber "fato da din cur si mergi sa faci bani" sau prin adaptare "Pune curu la bataie sa faci bani" ce mandru trebuie sa fie Marutza.

Acum Raoul iarasi vine cu un mesaj intelept. De ce esti atat de frustrat, fato? Daca ai fi fost in locul lor ai fi facut acelasi lucru? Te streseaza atat de tare faptul ca cineva a ajuns sus prin asemenea chestii lucru care te-a facut paranoia si acum spui ca 90% au ajuns sugand-o? Ia-ti un maieu, o fusta scurta, o peruca, epileaza-te , machiaza-te, ia-ti niste pantofi cu toc si poate o sa ai si tu succes la un asemenea “producator”. O sa ajungi mare superstar. Stai linistit, pe net scrie ca nu doare decat prima data ;).

Raoul, chiar daca te-ai vinde ieftin, nimeni nu te-ar cumpara, pentru ca nu oferi absolut nimic. De te-ai da gratis, tot nu ai gasi un “cumparator”. Fie vorba intre noi, mai bine i-ai da bani saracului suflet pentru cate o sa patimeasca cu tine.

Acum sa trecem la lucruri serioase.... Frate , esti penibil! Nu vezi ca esti asemenea manelarilor? Bani, femei, valoare , numai dusmanii iti lipsesc. Exprimarea este infecta. Poate ai multe de spus , insa se invart in jurul aceluiasi cacat :bani,femei, oameni care te injunghie. Get a life! Fa ceva mai productiv : creste melci. Am auzit ca se castiga destul de mult. Poate o sa ajungi sa fi cel mai de succes fermier de melci din toata tara! Merita sa incerci! Succes ;).

Anonim spunea...

cois vad ca alta treaba nu ai decat sa frcventezi blogurile si sa sa dai mesaje aiurea ,vad ca lumea ta e foarte mare,singurii tai prietenii monitorul si scaunul de la calculator unde iti amorteste curu ala plin de varice toata ziua,oricum tu esti un tip marfa, plin de bani si modest si eu te apreciez-glumeam=))).. sper ca nu ai pus botu.. si am si eo o rugaminte da-mi si mie un litru de benzina ca am auzit ca te ocupi cu astea

Anonim spunea...

Eh, mai iau si eu cate un litru din cand in cand, dar nu te intrec nici o secunda in ceea ce priveste mancatul cacatului. O faci ca un expert, le inghiti ca pe galuste. Intru pe blogul asta din cauza ca imi place sa am de-a face cu animalele. Ador gradina zoologica. E dragut cand le vezi asa mici, neputincioase. E naspa ca se caca peste tot.

In ceea ce priveste varicele ,se pare ca tare esti pe felie :)). Adica , nici nu ai avea cum sa nu fi din moment ce intreaga familie este plina de varice , crapata de la nastere pana in clipa cea din urma. O fi vreo trasatura de familie.

Oricum , un sfat pritenesc, nu mai manca atata cacat, ca poate o sa te ineci si o sa mori si lumea asta nu mai are nevoie de inca o specie pe cale de disparitie. ;)

Anonim spunea...

dumnezeule,raoul are si sustinatori,desi dupa vocabular si concluziile pripite as zice ca sunt cam la acelasi nivel cu el.poate mai jos.sunt curioasa daca chiar i-ai controlat curul lui vic :-? mai vreau detalii oooooo te roooog!
btw,esti iesita cumva de pe pitzipoanca.org?cam asa se pare.

Anonim spunea...

eu sunt de pe pitipoanca.org nu stiai?

Anonim spunea...

bai muflex nus dc te unfli in pene cand esti un lache flausat,in legatura cu gradina zoologica ar trebui sa iti aduci aminte cand erai mic si iesa maicata cu tine de mana pe strada si ce zicea lumea:'mami mami iar au scapat gibonii de la zoo".si app de varice ar trebui sa cauti problema la u in fsmilie ..dn cate stiu eo tata nu e la cules de banane in congo..iar mama nu face prosti cu gura ..app ..initial msg tau ma amuzat ..aica esti asa de prost incat statu iti da pensie de handicapat ....oricum..pula mea ..nu-i vina ta ca esti prost ci a parintiilor tai ca nu te au abandonat cand erai mic..d nu-i motiv sa fi suparat ca esti prost ...lumea are nevoie de tine ca sa le mananci chestia aia maro de care ziceai ca mananc eo ..oricum sti u desprece ce e vorba ca ai facut carii de la atata ciocolata dasta ...si dc esti asa de tare si in viata reala lasa mi nr tau de tel si te sun eo sa stabilim o intalnire a imi spui ce ai de spus in fata ...daoricum nu tre sa iti ie teama ..nu dau in fete te pup:)

Anonim spunea...

bai parca voi aveti ceva cu numerele de telefon si cu sunatul.taking it to a whole new level?un sfat prietenesc:ce e pe internet ramane pe internet.

stefan sincer,ai putea sa-l sustii pe raoul intr-un mod mai inteligent si mai putin taranesc.insa tu il faci de tot cacatul,asa cum te-ai facut pe tine de altfel.

oricum iti multumesc si tie si lui raoul pt portia zilnica de ras.esti un dulcic.

Anonim spunea...

Fanele, din punct de vedere al exprimarii esti varza. Din punct de vedere al gandirii esti prost. Poate pe cat esti de prost esti si pe atat de mare si pe cat esti de mare pe atat o ai de mica. Nici nu e de mirare ca esti un frustrat. Nu imi place sa vorbesc cu avortonii, dar cu tine am facut o exceptie.

Fie vorba intre noi, dupa scris, esti la fel de prost ca o caramida, singura slujba buna pentru tine ar fi sa spargi pietre cu capul. Dupa modul in care m-ai abordat suni de parca ai fi un alterego a lui raoul.

Cat despre pupat, tolerez pederastii, dar nu ii abordez ;). De ce vrei sa ma suni ? Sa imi ceri o intalnire ? Imi pare rau, i'm into girls, insa ai putea sa vorbesti cu raoul, cred ca v-ati intelege foarte bine. Putina muzica ambientala, niste lumanari, o sticla de vin si in cele din urma cand o sa te intorci acasa nu o sa mai poti merge drept si o sa fi nevoit sa dormi si pe burta. Daca asta vrei, trebuie sa sacrifici. Exact despre asta vorbea raoul in postul lui :)).

Esti si tu un hip-hopper d-ala? Faceti genul de ras! La un moment dat era chiar un stil de muzica inteligent, pe urma te-ai inascut tu.

Nu e vina mea ca te evita lumea pe strada , ca se sparg oglinziile cand te uiti in ele si ca fetele nici nu te ating cu privirea. Succes in viata cea de toate zilele , copil avortat in WC!

Pacat ca raoul nu are alti suporteri in afara de un taran :)).

P.S. A fost destul de naspa sa infunzi WC-ul cu capul ala mare al tau , nu ?

Anonim spunea...

Domnule Anonim sa inteleg ca si dumneavoastra sunteti unul dintre aceia care sunt tari in gura in spatele monitorului si pe strada nu schiteaza nimic. Stefan vorbeste frumos e B-log nu B-odega si ms de sustinere. Multa iubire pt toata lumea >:D<

Anonim spunea...

:))acm chiar ai fost haios
si app dc as fi prost ca o caramida ar fi picat demult casa p tine ..
cat cu cuvintele aste noi cu care ai incercat sa ma impresionezi ....
char ai fost haios ..ti a luat o zi sa postezi oricum e bine ca ai postat ..
si nu stiu dc imi zici mie ca am fost avortat ..cand fata ta cu urme de accident nuclear ..
sperie zilnic vecii din cartier..oricum vad ca esti frustrat ..cand erai mic tatal tau ti o tragea la caca ...
si cred ca asa ai ajuns cacanar ..si in legatura cu scrisul ..bai foame sau ma bine zis fiu de capsunar ..
,cu tata plecat in congo sa caute maimutele de purici sub coada ...dc pula mea nu iti citesti u comenturile
postte de tine ??sa vezi ce ai scris acolo ..si apoi imi zici mie cas retard cel putin bai puta ..
in cazul in care ai puta ..la com meu rade lumea ..la ale tale nu schiteaza nici un gest ....
mai rau cad te vede p strada iti da si la muie .. si dc vrei sa sti capu ala care a infundat toaleta era al mati
..intradevar are capul mare ..eo i-am zis sa si'l taie
si app taran esti u bai ciobane ..nu te uiti la tine ,chiar nu ai oglinda acasa? sau fata aia cu eruptii vullcanice a facut toate oglinzile din judet sa fuga?? cacat uite ca a fugit si a mea ...zi bis acm) oricum taran esti u ..cand oi renunta la telemeaua aia dintre dejtele de la picioare mai vb ..oricum boss ..tunde claia aia de par ..arati ca un mop ..ba boule

Anonim spunea...

mesaj pentru imperfectiunea ..nu am cautat pe nimeni in cur decat te am privit pe tine in fata ..iar daca fata ta arata ca un cur varicos ..e treaba ta ..oricum ..am orbit imediat dupa ce te am vazut ..esti extrem de frumoas/frumoasa..(asta tinand cont ca pe fata ta aterizeaza avionele..=))).cat de unde sunt venit ..eo nu stiam de pornatica ..sau ccum se num site ul asta ..da vad ca u le cunosti .. probabil esti vr'un labar ereditar .. sa inteleg ca acm dupa ce postez msg asa imi mai insiri inca vreo 2 site uri porno de unde sunt venit ....ai fi vrut sa ma vezi in unu din filmele alea ..ee???

Anonim spunea...

acm sa o zic paia buna victor ca stiu ca asa te cheama ..e fara nici o rautate e doar o chestie p care nu o inteleg ..dc esti asa tare in clanta p blog ..cand eo stiu ca in liceu nu aveai curaj sa iesi nici din clasa de frica sa nu te umileasca lumea ..crezi ca daca ai scapat de liceu o sa incepi o viata noua ?? ca acum pui fata de dur ca zica lumea ca nu esti umnul dintre multimea de nimeni??st cum sta treaba ..ai fost un nimeni ..n nimeni o sa ramai si acolo unde o sa te duci...toata vita ta ti sa aruncat cu harti in cap si ai primit capace de la baietii mai mari ..nu ai facut nimic in privinta asta ..si crezi ca postand p blog acm ai vre sansa sa iti chimbi destinul ..parerea mea e .ca ar fi trebuit sa te fi obisnuit sa umbli cu capul plecat peste tot ...tinand cont ca il ti in pamant de 18 ani

Anonim spunea...

si app imperfectiunea ..sunt iesit din mata ...locul unde intra lumea ..da nu mai iese ..mata e ca o gaura neagra inghite tot ..eo am avut noroc de am iesit .. \
cat despre partea cu nivelul intelectual ..ar fi bine sa iti aduci aminte ca statu tie iti da pensie de handicapat pt merite deosebite ..si imi si dau seama dc ..se vede ca nu prea te ajuta etajul(=cap)il ai pe umeri doar sa nu iti ploua in gat ...acuma te ploua in cap ..esti cool ..probabil esti si u vreo emoista daia ..de trage mentosane pe nas ..si plange cand vine ora cinci ..
am un sfat pt tine .sfoara am eu ..tu numai cauta copacul..te pup iubita

Anonim spunea...

AHAHAHHA! You suck :)). Iti dau aia la bot rau de tot in battle, pokemonule :)).

Retrage-te atata timp cat nu te faci prea de kkt :)).

Anonim spunea...

victor masoara ti cuvintele daca nu vrei ca maine sa mergi in maini ..pokemon esti u ratatule ..ai inteles..poate vrei sa iti fac ochiul cat galusca ..asa ca te astept cu scuze ....nu uita ca nu eram ala care lua capace de la tot liceul eo din cate imi aduc aminte intram in liceul ala fara greata desi nu invatam acolo..

Anonim spunea...

Wow... ti-ai dat seama ca ma chiama Victor. Esti perspicace ;). Esti atat de destept ca singurul loc unde m-ai bate ar fi in smecherii si in relatii. Esti un bagabont, ratatule.

I don't give a fuck unde intrai sau unde te bagau si te baga altii, problema ta.

Nici macar nu esti demn sa vorbesc cu tine, bruta idioata.

Anonim spunea...

oh wow...am un deja vu.deja ramai fara replici si te tot repeti cu insultele tale de 2 bani.hai sa-ti zic un lucru.este stupid,infantil,taranesc si fara sens sa te legi de aspectul fizic al cuiva pe care nu l-ai mai vazut in viata ta.si observ ca tu faci asta o gramada.asta pt ca practic nu ai de ce sa te legi nici de mine si nici de victor pt ca nu stii cum aratam.asta e genul de lucru pe care il fac copiii mici.
dar de la un cocalar ca tine nu ma astept mai mult.macar daca esti tare in gura,vino si tu cu insulte bine puse la punct si inteligente,nu cu kkturi de genu.ti-am mai zis ca te faci de ras singur.oricum te ataci aiurea.si te bagi singur in seama.si judecand dupa numarul de commenturi observ ca nu ai nici viata sociala si ca totul se rezuma de a incerca in mod patetic sa intimidezi lumea pe net si sa te dai mare.trist.imi pare rau pt tine fanel.serios imi pare.

iar acum probabil o sa imi lasi un comment luuung in care o sa bagi tot felul de jigniri penibile de manelar pt ca de altceva nu esti in stare.pt ca daca te ducea capu macar pe jumatate cate de duce gura,ai fi putut atinge o coarda sensibila cu usurinta.dar daca nu esti in stare.asa ca o sa astept plictisita urmatorul tau comment care o sa te faca sa scazi si mai mult in ochii mei si ai oricarui om care citeste acest blog..daca pana si cel pe care il susti iti zice ca esti taran...
hai pa

Anonim spunea...

draga domnisoara ..sincer nu aveam de gand sa iti scriu un comm f lung ca vad ca esti grea de cap si nici cu cititul nu stai prea bine ..da coarda sensibila se pare ca am atinso la amandoi amaratu ala vad ca tine capu plecat si imi zice bagabont ..iar tu o dai in diverse ..cam nasol si mai lasa dumnezeule site urile alea porno ca te inebunesc

Anonim spunea...

a si da imi place sa il ascult pe guta la voi la inmormantare dupa ce suflu in lumanarile dupa tort si beau sampanie..cantand cu zambetul pe buze la multiani .app stiu cine untei amndoi si lu lache ala am sa ii ofer o lecie ..sa invete sa vorbeasca ..sa nu uite cai doar un un gandac ..imi zice slataru ala ..mie bagabont ??

Anonim spunea...

Cand am spus "You suck!" am gresit :)). You really blow!! :))

Anonim spunea...

ma nu pt ..pula mea ..se supara victor el e tatic in supt si restu..eo pot doar sa ii apreciez munca ..am simtit p pielea mea ..face o treaba buna ..

Anonim spunea...

dc vede diaconescu ma angajeaza la otv ...si app posteaza si u ceva interesant dc e ..p bune chiar nu reusesti sa ma enervezi ..kill them all-asa ca sa te incurajez:)))

Anonim spunea...

wow stefan,m-ai ranit profund cu comentariile tale legate de inmormantarea mea.sunt atat de originale,la fel cum esti tu.intr-adevar acum mi-e foarte frica de tine zau.tot ce ai spus este atat de adevarat si bazat incat nu o sa mai ies din casa 3 saptamani de teama sa nu dau cu ochii de tine.o sa stau pe net toata ziua asa cum stai tu si o sa dau commenturi peste commenturi doar ca sa ma aflu in treaba si sper ca intr-o zi o sa ajung la nivelul tau superior de inteligenta.

Anonim spunea...

da mai draga mea ..nu te am amenintat pe u ci pe calugaru maimuta ..tie nu ti am zis nimic ..poate vedem un film porn impreuna ..ca altele presupun ca nu iti plac =)))

Anonim spunea...

hmm..deci pana la urma am avut dreptate.nu ai cu ce sa te legi de mine asa ca bagi insulte d-astea ieftine :)) ahaha ce amuzante sunt.spune-mi cati ani ai?12?13?ai descoperit si tu ca exista filme porno si ai ramas fixat pe el?ai dat si tu la laba pentru prima data?adorabil.

Anonim spunea...

=)))..esti asa finuta ..pt o fetiza educata ca u e cam urat cuvantul laba ..da presupun ca sti cum se face ..nu-i treaba mea ..da poate ma inveti si pe mine ..si mai adauga niste anisori buni la aia 12-13 ....de tine nu ma leg ma leg de ce se ascunde in mintea aia a ta ..in cazul in care se ascunde ceva

Anonim spunea...

nu stefan,te rog nu confunda ce am eu in cap cu ce nu ai tu.sa daug ani buni la aia 12-13?atunci chiar e grav.dar m-ai facut totusi curioasa.zici ca stii cine sunt?hai da-i inainte!cine sunt hmm?

Anonim spunea...

hai ma tocmai ma uitam la un film ...ce naiba ..si culmea nu era porno ca la altii..scuze de apropo da nu pot sa ma abtin presupun ca dc vezi p strada un obiect cu foma de penis te umezesti toata =))) da asta e alta poveste ..si da nu confund nu ai cap a disparut ,la luat extraterestrii ..vb mai tarziu te rog eo ..ca vreau a vad si eo filmul asta ...pe pup perversa mica ce esti .promit ca iti cumpar eo vibrator dc esti cuminte ..mult noroc la medicina ..

Anonim spunea...

hah deci chiar esti mai praf decat credeam.si aparent ai o pasiune pt penisuri si vibratoare.se vede ca le stii ;)

eu te las.ma plictisesti deja.hai pa,te-am pupat.

Anonim spunea...

ok ma bucur si asa discutia cu tine ma cam plictisea ..
te simti atacata draguta ..naspa ...oricum ..te las in lumea ta

Anonim spunea...

ba anonim taran esti u dupa ce o sa iti da si u jos opincii si suba aia de oier ..apoi imi zici mie taran ..cat de facut de rusine si de tot cacatu ..eo vad ca singuru care pute a caca ..esti u ..si fa un dus ..sa scapi de mirosu asta ..cred ca te va ajuta ..

Anonim spunea...

Pana la urma fata aia avea dreptate. Habar n-ai ce sa zici si inventezi aiurea povestioare! Hai ca esti simpatic! Acu te-ai trezit si tu ca iti lasa lumea commenturi. Duu-teee ba la culcare pana nu-ti moare si ultimu neuron de la efortul de a scrie pe net!

Anonim spunea...

l-am facut in seara asta la Audienta pe Diaconescu si pe Gadea ms mult Fane cat despre anonim nu am ce zice face valuri din corabia lui de paie.

Anonim spunea...

ba sti ma cam doare in pula de tine ..ca tot vorbim ..si sa sti si tu ca postasul nu iti aduce numai corespondenta ... ai putea sa-i zici tata ...vreu sa ma fac si eo postas ca saa iti fac un fratior
=)())

Anonim spunea...

Ce prosti sunteti!!! :)) Asa, in primul rand, aveai dreptate cand i-ai spus teodorei ca davila este un om culc, se vede dupa intelepciunea posturilor sale si dupa meseria de bagator in seama.

E destul de amuzant, Fane, pentru ca esti un idiot :)). Nici Fata Cu Mitraliera si nici "Imprefectiunea" nu sunt un alter ego al Teodorei, dar tu ai vrut sa fii bulangiu in mod gratis si ai inceput cu cacaturi de genu :)).

Chiar de ai vrea sa faci copii frate, nu ai putea. Esti steril. Ti-a interzis statul sa te reproduci, fatalaule... :))

Anonim spunea...

Ps. Idiotule, sa sti ca anonim apare cand nu vrei sa spui cine esti, deci nu este un nick, dar esti prea idiot sa faci diferenta :)).

Anonim spunea...

stiu bai caine ..da neamu tau de latraii nu stia ..nu stia cei ala anonim ..=)) .. labare ..si nu uita ca tie ti-au taiat doctorii boasele sa nu te reproduci ..de frica sa nu se inmulteasca fraierii p planeta:)))

Anonim spunea...

daca mama ta ar fi fost om victor sincer ..lumea nu ar fi auzit deyeti..dar daca fisu nu s-ar fi nascut ..dinozauri poate nu ar mai fi disparut ..oricum esti un caz exceptional pt ca desi dumnezeu a vrut sa nu te nasti causescu ti-a dat oi acm poti sa imi dai si mie o limba in fund ..de pe buna dreptate ..cat despre restu care care m-au comentat va astept sa imi suseti degetele de la picioare..sti cum esclav la sclav trage ..dasta doar sclavii iti iau aparsrea ..si pp vino mai repede sa imi dai limbi te astept ..mor de nerabdae ..potaie mica :))) si nu ma mi lua cu frate ca nu am frati printre ratati

Anonim spunea...

hmmmm..copiii sunteti cu totii...inca nu miam dat seama daca voi realizati ce faceti aici......

1. raoul...inca nu sti cum sa primesti critici...chiar daca iti doresc felicitari pentru imbunatatire....

2.davila stefan...ar trebui sa inveti cand sa mai taci naibii din gura ca sa nu te faci mai mult de ras...pentru ca felicitari si tie....nu am mai ras asa de mult de foarte mult timp...tot timpul incultura ma amuza....si acum citinduti comentariile.....a fost ca o supradoza...si da baiatule.....imi place ca perseverezi.....ai trecut de momentul in care te faceai de ras....si ai ajuns in momentul in care chiar nu ne mai pasa ce zici....chiar crezi ca in lumea ta acolo.limbajul acela este acceptat si impune respect....daca din fiecare 3 cuvinte 2 reprezinta o parte a unui limbaj de strada...al 3-lea reprezentand cuvantul de legatura....inexistent cateodata......chiar crezi ca te putem lua in seama?...tu chiar ai crezut ca atacand pe fiecare in parte ai sa reusesti ceva?......

3.imprefectiune, the anonim guy and vic...me huuuuge fan :))...sorry ca scrieti mult prea ok pentru mintea prea primitiva a copiilor de pe aici....si nu va faceti intelesi....oricat de interesant ar fi sa radeti de ei si sa nu se prinda...ma intreb de ce va pierdeti timpul dupa o anumita perioada.....they just don't worth it.....

Anonim spunea...

Multumesc Elpis :D.

Fanele, esti cam tare in bot pentru un tip caruia ii e frica sa ii spuna tipei de care ii place ca ii place de ea :)). Mare mascul feroce ce esti ;). Oricum, fie vorba intre noi, la ce fatza ai, m-as fi mirat sa te fi acceptat, arati ca o bruta. Pe cat esti de mare pe atat de esti de prost.

Nu vreau sa ma intalnesc cu tine fata in fata din cauza ca poate o sa te enervezi, o sa te faci verde ca Hulk si o sa spui "Dragos distruge!".

Esti un om care a aparut intr-o era straina, locul tau era alaturi de Fred Flinstone si Dino.

Posturile tale sunt dovada vie ca esti bagator de seama din moment ce dai cateva unul dupa celalalt din cauza ca esti singur, ca nu ai prieteni si ca inclusiv raoul al tau te injunghie :)).

It must be really lonely being you ;).

Anonim spunea...

1.elpis multumesc pt sustinere si sincer am sa iti urmez sfatul si o sa imi fac iesirea in plina glorie.
2.nu sunt teodora aia sau ce alte indentitati imi mai atribuiti bai desteptilor.sunt doar o cititoare a acestui blog si mi-am exprimat pur si simplu parerea.ca propritarului nu-i convine si ca alti cititori sunt batuti in cap si se baga in seama aiurea e altceva.nu va cunosc pe niciunul personal slava domnului.
3.nu il cunosc nici pe victor desi sincer chiar mi-as dori.
4.este TIPA cu mitraliera,nu fata.dar ce mai conteaza.e doar un mare haotism aici :))

Anonim spunea...

elipse ..draga mea ..esti asa amuzata de incultura noastra incat te-ai gandit sa te dai pe brazda ..si scoate dejtu din nas cand scrii sa nu iti intre pana la creier si sa iti afecteze neuronu ala pe cale sa se stinga ..

Anonim spunea...

Mda continui din nou cu replicile tale jalnice. Esti haios baiete,uite ia de aici 1 leu,mergi sa-ti iei o carte de glume sa poti sa faci si tu misto ca lumea. Sau si mai bine,mergi sa-ti cumperi o viata. Ah si vezi ca este ELPIS nu elipse sau ce kkt ai scris tu acolo. Invata domne sa citesti.
Ah si faza cu neuronu vezi ca am scris-o eu mai sus un pic. Pfft si lipsit de originalitate...esti asa un distrus.

Anonim spunea...

vic sau wc fi atent: eu problema cu fata aia am rezolvat o de aproape un an ..stii eo imi depasesc hopurile ..spre deosebire de tine ...
dc eu provin din epoca de piatra ..tu de unde provi? epoca de cacat nu a existat.poate imi explici si mie ..si sincer ..ma distrez enorm badjocorindu va ..uite te si u cine da comm pe aici una elipse ..care n'are treaba cu viata ..dc iese in fata blocului suna la politie ca sa ratacit.. tie iti trebuie harta ca sa te intorci de la buticu din fata casei inapoi iar inperfectiune care ..are ceva cu site urile porno ..numa oameni cu probleme ..eo am venit sa va reamintesc de acese handicapuri ..si app eo spre deosebire de voi am viata sociala ..cunosc si ma cunoaste lumea salut si ma saluta ..nu salut si ma scuipa ..pace voua ratati din toata lumea ...va meritati unul p celalalt ..si intradevar ..minus cu minus se atrag problema la voi e ca nu da nic in veacu vecilor +

Anonim spunea...

dragos,acum te oftici ca ai dat cu piciorul ofertei de a juca in filme porno?de asta esti asa frustrat?asta ar explica multe.si ia aminte,eu chiar am ce sa spun despre tine.tu pe de alta parte inventezi povesti.vezi dragos cui iei tu apararea?aluia care te-a dat in gat tutror.bravo,esti chiar destept :))

Anonim spunea...

mai asta sau asta sti mesaju tau infect nu l-am ciitit ca mi-am dat sema ce fiinta josnica si libidinoasa la scris si m-am gandit sa il evit ..da dc zici u ca ai scris si u felicitari ..inseamna ca in tartacuta aia a ta se ascunde un om negru care se pisa pe el de creier ..cat despre elipse elixir ,eruuditie sau salam cum ii zice ma doare ceva mai jos de etaju 3 ..intelegi .

Anonim spunea...

dc vreti sa va badjocoresc pe toti inscrietiva pe lista ..

Anonim spunea...

nu...sincer nu prea am inteles mare lucru pt ca tu nu sti sa scrii si esti prost.mai bine acceptai oferta aia si jucai in filme.ai fi avut si tu un rost pe lumea asta.inca incerc sa iti descifrez commentul tau de copil analfabet?vrei sa iti cumpar un abecedar??

Anonim spunea...

hmmm....unu la mana....nickul e elpis....si daca ai pune mana pe o carte ai sti ce inseamna....eu nu ti-am schimbat nickul asa ca prefer sa nu o faci nici tu....tine cat de cat de bunul simt....despre care presupun ca tu nici macar nu ai auzit....hmmm....si hai sa nu ne bagam in discutii despre incultura....nu te cunosc,nu ma cunosti...pur si simplu fac o afirmatie asupra metodei tale de relationare cu oamenii din jur...si scumpul meu...cam puerila ideea cu degetul din nas si cu neuronul pe cale sa se stinga....nu ai putut sa gasesti ceva mai putin stereotipic?...ce ai vrut sa dovedesti prin expresia respectiva....ca esti mai superior ca mine?...ca gata, m-ai pus la colt? ca esti mai barbat ca mine?...chiar nu inteleg.....

oh da, intre noi fie vorba..sti cumva ce e un neuron si care intradevar este rolul lui in organism?...putina documentare din cand in cand nu strica " scumpul meu" ....si chiar daca vrei sa ma ataci verbal...macar nu mai folosii expresii rasuflate.....nu ma impresionezi absolut deloc....

nu inteleg de ce nu te abtii...dar daca ma gandesc mai bine nu cred ca vreau sa te abtii....tot ce facem e folositor intr-un sens sau altul.....tu demonstrezi cat de negru ne va arata viitorul cu oameni ca tine in jurul nostru...ne vei trage in jos cat ai clipi...abtinete...trage o gura de aer....gandeste de 2 ori....si apoi actioneaza....asta daca sti sa gandesti....nu sa arunci tot ce iti vine pe limba...si sa nu crezi ca daca teas intalni nu tias spune aceleasi lucruri chiar in fata....nu imi pasa cum arati, cat de mare esti....daca asa vorbesti cu oamenii demonstrezi nimicul de care eu ma oripilez.....da, si faptul ca nu ai ce face cu viata ta....crezi ca raoul te va ridica in slavi pentru ca iai luat apararea si ca te-ai facut tu de ras in loc de el?..

vorba lui vic....It must be really lonely being you.....invata si tu sa aperi o cauza mai buna...si la nivelul la care trebuie....imi chiar pare rau pentru tine...

mno take care si ne mai auzim....de fapt sunt sigura de asta:)))( ma intreb oare de ce=)) ):D

Anonim spunea...

Dragos, te-a batjocorit destul viata... Sincer, chiar nu as vrea sa fiu in locul tau, asa, un ratat.

Oricum, sincer, nu ma asteptam sa sti atata matematica. Pana la urma viata ne ia din cand in cand prin surprindere, nu-i asa?

Oricum , baietas, indiferent de cat injuri, tot un ratat o sa ramai. Nu ai prieteni adevarati si sti asta, si chiar si eu stiu asta din anumite surse apropiate tie ;), pe plan amoros esti un distrus, niciodata nu o sa ai tupeul sa ii spui CHIAR SI UNEI FETE cat de mult iti place de ea. Din punct de vedere al hip-hop-ului, esti un distrus. Vocea nu te ajuta prea mult si versurile sunt infecte, nu reusesti mai nicicand sa faci o rima buna. Cat despre venirea ta pe internet, cred ca ti-a adus destula batjocura. Nu am mai vazut de mult o fiinta care sa isi bata joc de ea insasi atat de mult cum am vazut la tine.

Sincer cred ca ar trebui sa iti incepi din nou viata, sa iti alegi alte cunostinte si sa canti un alt stil de muzica. Mi se rupe inima cand te vad asemenea , mic si neputincios :)).

Anonim spunea...

acm sincer zici u asa da sti u cat au plans emo astia ai tai dupa ce le am reamintit statutul social ..acm o dai si u in barci ca na doar esi in aceiasi oala ...sti i n-am de gand sa te abordez cu niste clisee sau alte cuvinte ce ar crea o stare de confuzie in la u in dovleac ..pur si simplu postez de divertisment ..ma uit la voi cum incercati sa ma faceti sa ma simt prost si ma amuza ..ecand eo reusesc sa va enervez ..deja ma intreb cine e prostul aici ..caci sincer intodeauna prostul ramane fara cuvinte ..si va cam vad pe toti pe mute ..kiss u

Anonim spunea...

Pe cat esti de prost pe atat esti de analfabet, de inalt, de ratat. Toate proportiile sunt asemenea! Esti unicat ;).

Anonim spunea...

auzi vic ..vorbind despre viata amoroasa eo mai dau la rame ..u nu cred ca sti cum arata ....dreapte si stanga sunt de baza ..keep the head up..cat despre hip-hop am auzit ce ai tras u cu raul ..coaie te a muscat vrun caine de boase ..suna a raget de vaca :)) oricum esti tare ..nu ma supara zi in continuare ..pe mine ma intereseaza parerea oamenilor a anomaliilor dupa planeta

Anonim spunea...

stiu mai vic ..cand ai scris asta te-ai uitat in oglinda??ca mie asa imi pare la cat de exacte sunt proportiile ..

Anonim spunea...

Analfabetule :))

Anonim spunea...

:))))))deci....
1...m-ai abordat cu clisee.....
2. care e legatura cu emo?uuuu....sau mai degraba cu mine:)))
3. tu chiar crezi ca ne enervezi?
4. cine a ramas fara cuvinte si se repeta? sau preia de la ceilalti?
5,6,7,:)))))))))))))

:D:*

Anonim spunea...

draga mea ..nu prea am gasit alceva decat neuronul ..ala iesea in evidenta ..clipocea ..era pe avarie ..
fato tu esti paranoica ..doctorul tau nu ti a zis sa nu mai vorbesti cu lumea ..ca o sperii??ma iei cu cat de negru va arata viitorul..
sa iti prescriu un tratament??oricum nu prea apar nici o cauza paici ..ma apar de voi ..chiar nu realizati ca aveti probleme ..si inca grave ..victor ala se crede un alt om pe net ..are dubla personalitate ..cat despre u vrei sa pari o nevinovata si prea cinstita donsora .. :.."de domne tu stefan ce josnic esti" ..dar cand imi citesti comentul ce gandesti primaoara ..al draq bou ..deci in aceleasi cuvnte orpilante ...fato revino la realitate ....

Anonim spunea...

char n ai treaba ..doctorul ti a prescris medicament numa ca nu au gasit ai tai cartuse pt pusca ..esti usor debusolata ..
cat ce am imprumutat de la u ..stai sa ma gandesc ..morti in carca sunt cuvinte ..ti am mai zis nam citit infectia aia de comm de la tine ..dar dc u pe umeri tii picioarele e treaba ta ..insemna ca capul il ti in ..

Anonim spunea...

vic rade sa prins ca treama miroase a caca..si tot o data de la el din pantaloni:))

Anonim spunea...

vezi ti am dat motiv sa imi mai scri o data analfabet .